Novi kanal u ponudi Digi TV-a

Go down

Novi kanal u ponudi Digi TV-a Empty Novi kanal u ponudi Digi TV-a

Komentar  barny68 on Sun Nov 23, 2008 1:15 am

Novi kanal u ponudi Digi TV-a za Srbiju
RTV Vojvodina 1 od danas u ponudi Digi TV-a
Autor teksta: mPortal, jučer u 22:17

Regionalna digitalna satelitska pay tv platforma Digi TV koja preko satelita Intelsat 10-02 na 1° zapadno emitira za šest zemalja u središnjoj i jugoistočnoj Europi danas je za pretplatnike u Srbiji uvrstila jedan novi tv kanal. Riječ je o vojvođanskom javnom tv servisu RTV 1 (Radio Televizija Vojvodine) koji emitira za područje autonomne srpske pokrajine Vojvodine.

Kanal je preko DigiTV platforme dostupan na frekvenciji 12.607 GHz V, Symbol Rate 27500, FEC 3/4 Mpeg2 kodirano u sistemima Nagravision 2 i Nagravision 3.

Kanal je sa emitiranjem krenuo na mjestu kanala Service 9-1. Kanal je (trenutno) dostupan i pretplatnicima Digi TV-a u Hrvatskoj.

Sudeći prema kvaliteti slike, Digi TV ovaj kanal preuzima preko zemaljskih odašiljača, a ne izravnom optičkom vezom. Iako je razlučivost slike na RTV 1 visoka (720x576) primjetne su smetnje karakteristične upravo za analogni prijenos signala.

RTV Vojvodina 1 je zanimljiv kanal koji osim regionalnog programa emitira i brojne strane filmove i serije od kojih valja izdvojiti: "Frasier", "Men of Honor", i "The Profiler".

barny68
Admin

Broj komentara : 13
Join date : 2008-11-23

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu